Charles de Cazanove

Trend og kvalitet, der har vundet Frankrigs hjerter

I år 1811 grundlagde Charles Gabriel de Cazanove, en ung mand på 24 år af en familie af glasproducenter, sit eget champagnehus i Avize i hjertet af Côte des Blancs.

Hans søn, Charles Nicolas, født i år 1818, bidrog til væksten af brandet. Han var forretningsmand og formand for Epernay distriktet gartneri og anvendte sin botaniske viden til kampen mod phylloxera og vendte Charles de Cazanove til en rentabel virksomhed.

Idag er champagne Charles de Cazanove en yderst effektiv producent, der anvender ønologiske og teknologiske faciliteter. Huset har vundet Frankrigs hjerter, og  producerer idag over 3 millioner flasker champagne om året, som hovedsagelig sælges i Frankrig. 

Fremstillingen foregår primært i stålbeholdere men egetræsfade benyttes også i nogle cuveer, for at give den ekstra fylde. Så en autentisk champagnestil fra ædel terroir, og lavet i overensstemmelse med forfædrenes tradition med en åbenhed for trends og hvad fremtiden tilbyder.

Maison de Cazanove plejer sit omdømme i Champagne.  Som en særlig partner til “Comédie de Reims” teatret, er Cazanove forbundet med en række kunstneriske projekter og er især involveret i biograf og musikverdenen.

Champagne-husets sortiment