Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Champagne-Experience, Privat gruppe

2. december 2019 @ 18:00 - 21. december 2019 @ 19:00

1250$

En Champagne Experience er et inspirerende og underholdende indslag, hvor champagnen er omdrejningspunktet. 

Med bobler i glasset, tager vi på en rejse ind i ChampagneUniverset, hvor vi skal lære noget om champagne, og hvor champagne måske kan lære noget om os? 

En Champagne Experience tilbyder en bredere oplevelse end en traditionel vin-smagning. Afhængig af anledning og arrangement er der flere temaer at vælge mellem. Det bliver aldrig nørdet – der fokuseres på oplevelsen af champagnen lige nu og her, og det lykkes altid at få nye indtryk og ny viden, til nytte ved fremtidige champagne-anledninger! 

Ved køb af en billet på Black Friday tilbud betaler du halv pris: kr 1,250 – dette giver dig en Champagne-Experience på din valgte dato. Du bedes kontakte Kira på telefon 24608081 eller ved at skrive til os på info@champagneuniverset.dk. Vi aftaler tema og setup, når du ringer. 

Køb billet under Events. En billet giver dig op til 1,5 times event, for max. 10 personer, på din lokation (hjemmeadresse eller firma, eller hvor du måtte have ret og fået tilladelse til at afholde dette arrangement) i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Der tages forbehold for visse lokationer. Det skal være indendørs under ordentlige forhold. Vi forbeholder os ret til at annullere din billet, hvis vi under planlægningen vurderer at forholdende ikke er egnede.

Du bedes betale evt. resterende Event-fee (ved større grupper), senest 14 dage før arrangementet afholdes. Champagne-forbruget afregnes separat på dagen, efter afholdt arrangement, kontant eller via MobilePay.  (En indikation af forbrug er ca. 250 kr per person, afhængig af dit valg af champagne-niveau)

Events booket på Black Friday tilbud skal være booket senest 1. februar og afholdt senest 1. marts 2020.  Handelsbetingelserne på denne hjemmeside er gældende.

Detaljer

Start:
2. december 2019 @ 18:00
Slut:
21. december 2019 @ 19:00
Pris:
1250$
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.champagneUniverset.dk/events

Sted

Privat / Firma adresse
Nordsjælland / Storkøbenhavn Danmark
Telefon:
24608081
Se Sted hjemmeside

Arrangør

ChampagneUniverset.dk
Telefon:
24608081
E-mail:
info@champagneUniverset.dk
Se Arrangør hjemmeside