Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I Kongens fodspor – Bliv klogere på Polo og champagne

27. februar 2020 @ 17:30 - 19:45

1500$

Forkæl dig selv eller en du holder af med en helt anderledes og luksuriøs aften. I samarbejde med Copenhagen Polo Club kan du prøve kræfter med den ædle kongesport – polo.

I de smukkeste rammer på et privat gods på Strandvejen får du en grundig introduktion til den historiske sport på hesteryg. Alle kan være med – også selvom man aldrig har redet før. De specialtrænede, majestætiske poloheste er nemme og styrbare og de dygtige instruktører får dig sikkert igennem oplevelsen. Du lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og spiller en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest – og får følelsen af at dyrke sporten, som de kongelige har yndet igennem århundreder.

Undervejs i arrangementet vil der være forfriskninger og snacks. Men ingen polo uden champagne! Aftenen afsluttes med en smagsrejse ind i champagnens vidunderlige univers med en stribe spændende bobler i glassene. Du forlader arrangementet ca. 2 timer senere, klogere på polo og på champagne!

Max 12 deltagere per aften. Minimum 18 år.

Varighed ca 2 timer. INDENDØRS I FLOT RIDEHAL OG LOUNGE

Kontakt nr.: 2460 8081

Detaljer

Dato:
27. februar 2020
Tidspunkt:
17:30 - 19:45
Pris:
1500$
Begivenhed Kategori:

Sted

Copenhagen POLO Club
Lyngebækgaards Alle, Nivå
Nordsjælland,

Arrangører

Copenhagen Polo Club
ChampagneUniverset.dk