Champagne BRICE
Grand Cru i generationer
Familiehistorie og champagneproduktion går tilbage til det 17. århundrede. I dag driver de to sønner, Remi og Jean-René Brice, vinproduktionen bestående blot af de fineste druer fra familiens 25 hektar, heraf 17 hektar Grand Cru marker, som ligger i de bedste dele af Bouzy.
Landsbyen, Bouzy, er en af 17 Grand Cru landsbyer i Champagne, og mest kendt for dyrkning af druen Pinot Noir. Det er således den væsentligste bestanddel af de fleste champagner fra Brice.
Huset producerer 200,000 flasker champagne om året udelukkende fra egne marker. Både dyrkning og høst foregår med stor respekt for miljøet. Af samme grund har de fået certifikatet ‘HVE’ (Agriculture with high environmental value) udstedt af ‘Ministry of Agriculture’, som gives til landbrug og produktion, der frivilligt arbejder ud fra en miljømæssig tilgang. De benytter blandt andet plov og undgår sprøjtemidler, af hensyn til miljøet.
Brice er et spændende champagnehus med høj fokus på kvalitet og professionel styring. Vinifikation og lagring foregår på små fade med tanke for sikre originalitet og optimal iltning. Alle champagner fra klassiske cuvéer, til Grand Cru og Vintage, lagrer længere end påkrævet for champagne.