Champagne-smagning & Foredrag

Inspirerende og underholdende champagnesmagning, hvor champagne er omdrejningspunktet. Med bobler i glasset, tager vi på en smagsrejse, hvor vi skal lære om champagne, ‘besøge’ forskellige champagnehuse og blive klogere på egne præferencer. 

Et Champagne-event giver jer en bredere oplevelse end en traditionel vinsmagning. Afhængig af anledning og arrangement, er der flere temaer at vælge mellem. Det bliver aldrig nørdet eller for faktuelt. Der fokuseres på oplevelsen af champagnen lige nu og her, og der udforskes i champagnens helt unikke aromaer. Det lykkes altid at få ny viden og nye indtryk med hjem – uanset niveau! 

Champagneformat, budget og setup tilpasses netop jeres arrangement. Vores format egner sig til grupper af ca. 20 personer og flere.  Det kan være et champagne-event for en privat gruppe venner eller et firma-arrangement, enten i uformelle rammer eller i festsal op til 300 deltagere. Alle vil føle sig indraget i arrangementet. Kontakt os og hør nærmere om hvordan champagne kan gøre dit næste arrangement til noget helt særligt. 

Champagne-events bookes direkte på telefon 24608081 eller ved at skrive til info@champagneuniverset.dk