PRIVATE SMAGNINGER & FOREDRAG

Inspirerende og underholdende champagnesmagning, hvor champagne er omdrejningspunktet. Med bobler i glasset, tager vi på en smagsrejse, hvor vi skal høre om champagne og ‘besøge’ de forskellige champagnehuse.  

Et Champagne-event giver jer en bredere oplevelse end en traditionel vinsmagning. Det bliver aldrig nørdet eller for faktuelt. Der fokuseres på oplevelsen af champagnen lige nu og her, og der udforskes i champagnens helt unikke aromaer. Det lykkes altid at få ny viden og nye indtryk med hjem, uanset niveau! 

Du er velkommen til at afholde dit arrangement i vores skønne omgivelser i ”ChampagneStalden’ – en helt unik oplevelse! Se videoen nedenfor, hvor I kan være op til 24 personer. 

Champagneformat, budget og setup tilpasses netop jeres arrangement og program. Vores format egner sig til grupper på 10 personer og flere; det kan være for en privat gruppe venner eller et firma-arrangement, enten hos jer, eller i formelle / uformelle rammer op til 300 deltagere. Alle vil føle sig indraget i arrangementet, der dækker over spændende videoklip (hvis ønskes), aromakort og materialer, unikke glas og smukke champagnebowler!  Kontakt os og hør nærmere om hvordan champagne kan gøre dit næste arrangement til noget særligt. 

Telefon 4230 0595 eller info@champagneuniverset.dk