PERSONAL VINTAGE

ChampagneUniverset er Dansk Ambassadør for et af verdens mest prestigefulde koncepter, Personal Vintage.

Udforsk din personlige smag og bliv optaget som ‘friends of the house’.  Din første oplevelse med champagne HATT & SÖNER vil normalt være en champagnesmagning, arrangeret af ChampagneUniverset i Danmark eller i HATT & SÖNERs smukke rammer i Champagne. Her hjælper vi dig med at udforske aromaer og smag, der kombineres for at skabe din drømmechampagne.  

Det er op til dig, hvilket niveau af involvering du foretrækker, men der er ikke noget, vi kan lide mere end at introducere nye venner til HATT & SÖNERs vingård og vinmarker. Her finder du hjertet på rette sted, og de sætter en ære i at dele de gamle hemmeligheder bag dette ædle håndværk. Du vil befinde dig i hyggeligt selskab med ligesindede, med fælles passion for champagne. 

HVordan fungerer det?

HATT et SÖNER har reserveret tre vinmarker eller ‘parceller’ inden for Champagne-regionen til Personal Vintage. Hver af dem giver druer med forskellige egenskaber, og vi hjælper dig med at vælge den rigtige, der matcher din personlige smag.

Du får valget om vinifikation; foretrækker du stål- eller egetræsfade? Du stifter bekendtskab med lagring på korkprop vs. den traditionelle kapsel, og du kan bestemme doseringsniveauet, hvilket vil diktere den udsøgte tørhed af din champagne.

Når du beslutter at din champagne er klar, degorgeres flaskerne, og champagnen får en sidste pause på op til 6 måneder, før de er klar til at nydes.

Du har nu mulighed for at lave din egen etiket til bagsiden af flasken. Vores grafiske designere står til tjeneste, for at hjælpe dig med at realisere din vision.

Din personlige vintage er klar. Du kan nu vælge at afsende et begrænset antal flasker ad gangen, eller modtage hele din ordre, som du ønsker det.

By invitation only!

Du skal inviteres! Enten af ChampagneUniverset eller måske kender du én, som allerede er igang med en Personal Vintage, som kan introducere dig? ChampagneUniverset tildeles et begrænset antal Personal Vintage-serier per år, og fordeler disse blandt kunder og udvalgte, så tag (uforpligtende) kontakt til os, og hør nærmere om tilgængelighed mm.  

Der er et minimum antal flasker per Vintage-serie, og et lovkrav at Vintage champagne skal lagre i kældre i minimum 3 år, men måske foretrækker du længere? Valget er dit! 

Hør nærmere på telefon: 4230 0595 eller send en email, hvis du vil inviteres til den næste Personal Vintage champagnesmagning.