Champagne Universet

ChampagneUniverset byder velkommen til en større champagneoplevelse!

Her finder du et univers af de fineste bobler, i et bredt udvalg af champagne fra hele champagneregionen. Vi importerer direkte fra udvalgte champagnehuse, som er spændende på deres helt egen måde! 

Sortimentet rækker mere end 100 champagnevarianter fra champagnehuse som er fast i vores sortiment. Her finder du blandt andet overraskende god champagne fra små vinbønder, og større champagnehuse, der er listet på vinkortet hos Michelin-restauranter verden over. Endvidere suppleres sortimentet med de mest ikoniske mærker der findes, som KRUG, Dom Perignon, Ruinart med flere – alt præsenteret i ChampagneUniversets webshop, ved private smagninger & foredrag, og som champagneabonnement.

Kira Milan har altid været stor fan af champagne. Efter en længere karriere i større, internationale virksomheder, og som selvstændig i udlandet indenfor marketing og kundeloyalitet, fik Kira inspirationen til at skabe ChampagneUniverset, på en rejse til Champagneregionen. Her blev det klart, at oplevelsen af champagne bliver større med introduktion af champagnen og historen om huset bag.  

Det er Kira’s ambition, at vi skal nyde champagne ved flere lejligheder, og få del i den større champagneoplevelse – og både champagne og inspiration finder du masser af i ChampagneUniverset.dk 

VIDEO - OPLEV CHAmpagneregionen:

Afspil video