Champagne Universet

ChampagneUniverset byder velkommen til en større champagneoplevelse!

Her finder du et univers af de fineste bobler, i et bredt udvalg af champagne fra hele champagneregionen. Vi importerer direkte fra udvalgte champagnehuse, som er spændende på deres helt egen måde – fordi de er unikke i stil og principper, og fordi de producerer champagne, som vi i Danmark også fortjener at nyde godt af. 

Sortimentet rækker mere end 100 champagnevarianter, fra champagnehuse som er fast i vores  sortiment. Her finder du blandt andet overraskende god champagne fra de små vinbønder, til forfriskende champagne fra Frankrigs 4. mest populære champagnehus, Charles de Cazanove (G.H. Martel). Vi er også stolte over, eksklusivt, at kunne præsentere champagne fra  flagskibet af den sydlige del af champagneregionen, Devaux. Endvidere suppleres sortimentet med de mest ikoniske brands der findes, som KRUG, Dom Perignon, Ruinart med flere – alt præsenteret i ChampagneUniversets webshop, ved private smagninger & foredrag, og som champagneabonnement.

Kira Milan har altid været stor fan af champagne. Efter en længere karriere i større, internationale virksomheder, og som selvstændig i udlandet indenfor marketing og kundeloyalitet, fik Kira inspirationen til at skabe ChampagneUniverset, på en rejse til Champagneregionen. Her blev det klart, at champagne kan mere end vi aner, og at oplevelsen bliver endnu større med historie og introduktion. 

Det er Kira’s ambition, at vi skal nyde champagne ved flere lejligheder, og få del i den større champagneoplevelse – og både champagne og inspiration finder du masser af i ChampagneUniverset.dk 

FØLG MED i hverdagen:

VIDEO - OPLEV CHAmpagneregionen:

Afspil video