Champagne-Universet

I ChampagneUniverset er champagnen omdrejningspunktet. ChampagneUniverset er dit univers, når det skal handle om champagne.

Det er beslutningen om at ville forære eller servere champagne, der starter rejsen ind i universet.  Her finder du den rette champagne, kan lære mere om champagne og Champagne (regionen) og alt det, der omgiver champagnen. Du vil lære mere om dig selv og hvordan du får den bedste champagne-oplevelse, som gæst og som vært.

Det er med andre ord her du finder tips og vejledning, når oplevelsen skal være rigtig god!

Hvad kan jeg bruge ChampagneUniverset til?

ChampagneUniverset kan hjælpe med det rette valg, det rette setup, og sikre dig succes med din champagne.  Når du bevæger dig rundt i ChampagneUniverset, vil du lære nyt om champagne, og opdage nye sider af dig selv, alt sammen skabt for at opnå den allerbedste oplevelse for dig, og dem du deler den med. 

Perler for svin

Kender vi ikke alle til den følelse, at have brugt penge og energi på at servere noget lækkert for nogle gæster, som slet ikke forstod, hvad de fik serveret? Det kan være god mad, der har taget timer at forberede, eller en helt unik flaske vin, som har kostet en arm, som ikke blev forstået?

ChampagneUniverset kan guide til det rette ‘match’ mellem champagne og gæster, og til at berige vores publikum med en historie og en værdi-oplevelse – så bliver det lidt sjovere, at gøre noget ud af det! 

Champagne – BOM.  Fortælling– BOM.  Begejstring– BOM

Man behøver ikke at være ekspert for at opdage flere niveauer i den magiske drik.

Som vært, vil du hurtigt kunne give dine gæster en ny oplevelse med champagne, og måske en aha-oplevelse af deres egne præferencer. Find inspiration – her på siden er du hjemme!