2900-Champagne

Nyhed: Hellerup har fået sin egen champagne!

En ægte champagne tilsmagt med tanke for Hellerup, og special- produceret til Hellerup!

2900-champagne er raffineret og byder på en forfriskende smagsoplevelse, som egner sig til weekend, fest og gode oplevelser!

Champagnen er bæredygtig og fra champagnehuset Forget-Chemin, også kendt for at producere champagne SPECIAL CLUB. Vingården ligger i Premier Cru landsbyen, Ludes, Champagne. Druerne er Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, fra 50 parceller i 11 landsbyer. Den præsenterer 7 høstår og lagres i kældre i min. 3 år, inden den sendes til 2900 Hellerup.

Hvorfor en ‘Hellerup-champagne’?

Ideen og ønsket om en Hellerup-champagne går flere år tilbage og kommer egentlig fra beboere selv i Hellerup, der kender til ChampagneUniverset’s udvalg og koncepter.
Ønsket blev bragt videre til champagnehuset og produktionen sat igang. I starten af 2024 inviterede vi Købmand og vinspecialist Rasmus Vejbæk-Zerr med i projektet. Rasmus er uddannet sommelier fra Vinakademiet og vandt DM i blindsmagning i 2019. Rasmus er manden bag luksus-supermarkedet MENY, Rotunden.  

Rasmus, og teamet bag vinafdelingen, fik ansvaret at finde den rette stil og dosage med tanke for Hellerup, og deres baggrund og erfaring for dét kunderne efterspørger i den imponerende vinafdeling, i Meny Hellerup.  

Champagnen lanceres 2. maj 2024!  

2900-champagne kan købes her i webshoppen (forsendelse 1-3 hverdage) og i vinafdelingen hos MENY Hellerup, Rotunden, Strandvejen 64, 2900 Hellerup.

Kom og smag 2900-champagne hos MENY Hellerup, Rotunden:

2. & 3. maj 14-18:30,
onsdag 8. maj 14-18:30
Lørdag den 18. maj 12-17.00

ChampagneUniverset er leverandør af specialproduceret champagne. Kontakt os hvis du vil have din egen champagne.
Læs mere her 

champagne-Husets sortimentet