Champagne til salte snacks

De fleste drikker champagne til velkomst, aperitif eller om sommeren i solen, serveret med nødder og snacks.
Til følgende champagne-anbefalinger kan man spise snacks, olivien og nødder. Server ikke spicy eller krydderede chips, da det kan dominere de lækre smagsnoter, og få champagnen til at virke neutral eller helt uden smag. Lad i stedet champagnen ‘få ordet’ og underspild dine snaks. Det giver den bedste oplevelse af din champagne!

Det Klassiske valg
Champagne – Brut
Ployez-Jacquemart, Extra Quality, med druekombination: 60% Pinot Noir og Meunier, 40% Chardonnay, og 4 års lagring i kælder.
Kr. 319 (Pris v/6 stk. Kr. 299)

Det Festlige valg
Champagne – Brut Nature (meget tør)
Charles de Cazanove, collection Flou, NV, med druekombination: 50% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier, 25% Chardonnay, og 2 års lagring i kælder.
Kr. 379 (Pris v/3 stk. Kr. 349)

Det lækre valg
Champagne Blanc de Blancs, Grand Cru – Extra Brut
Champagne Brice, Blanc de Blancs, NV, skabt 100% på den friske Chardonnay-drue af bedste kvalitet Grand Cru og 4 års lagring i kælder.
Kr. 359 (Pris v/6 stk. Kr. 329)

Det FINE valg
Champagne Millesime (årgang 2006) – Brut.
Charles de Cazanove, SILVER Millesime (årgang) 2006, Limited Edition med druekombinationen: 60% Pinot Meunier, 40% Chardonnay og 11 års lagring i kælder.
Kr. 549 (Pris v/3 stk. Kr. 499)