CHampagne PHILIPPE GLAVIER

Grand Cru champagne fra Cramant

Philippe er tredje generation af vinavlere i sin familie. Hans forældre, som var dedikerede vinavlere, overdrog ham en enestående ejendom klassificeret som Grand Cru. Efter at have gået på “Lycée d’Avize” opnåede han et diplom i landbrug, vinavl og ønologi.

Véronique er også arving til en værdifuld familieejendom. Tolv generationer af vinavlere gik forud for hende og har tilbragt hele deres liv i landsbyen Monthelon. Opvokset med det daglige arbejde på familiens ejendom havde hun aldrig forestillet sig at gifte sig med en vinavler, aldrig nogensinde… Hun opnåede sit forretningsdiplom, mens hun administrerede nogle få hektar, der kom fra den lange familietradition.

I 1993 mødtes Philippe og Véronique og slog sig sammen for at skabe nye veje for dem selv. De havde viljen til at forvalte den store ejendom, som de havde arvet, og skabe deres egen vin… I 1995 blev Champagne Philippe GLAVIER født i Cramant.

Certificeret HVE niveau 3:  Respekt for miljøet, biodiversiteten, jorden og mennesket. I 2013 blev al brug af herbicider afskaffet.
Ingen brug af pesticider, hvilket betyder mindre anvendelse af kemiske produkter.

champagne-Husets sortimentet