Beskrivelse
En helt unik champagne produceret uden sulfitter, som sætter ekstremt store krav til fremstillingen.
Fra Bar sur Seine i det sydlige champagne, byder denne cuvée på en kompleks champagne, hvor noter af fad optræder i et balanceret samspil med vanilje og let krydrede aromaer. Den har zero dosage, og fremstår alligevel både blød og cremet, med en smuk vedvarende finish.
Fremstillingen starter ved en kompleks sortering af druerne under høsten. En skånsom membranpressning giver en fin og delikat most, hvor kun ‘hjertet’ (den første most fra druerne) vinificeres i nye tønder. Til Pinot Noir anvendes tønder, ingen ilt og ingen filtering. Vinificeringen er gennem hele fremstillingen UDEN svovl.
I 2019 opnåede huset deres HVE certifikation.
Næse: En vedvarende frisk duft med noter af fad, abrikos og toast.
Gane: En udvikling i munden af kandiseret frugt, ristede noter, vanilje og krydderier, lækker cremet med en vedvarende aromatisk længde.
Pairing: Velegnet til aperitif, og særdeles egnet til det traditionelle og innovative køkken af de bedste råvarer, herunder fisk, kødretter og ost.