Didier Herbert MAISON
Når Kult smelter sammen med 1st cru
Historien om ‘Herbert champagne’ starter i 1920, hvor Herbert-Pechon-familiens primære aktivitet var arbejde med deres 1st Cru-vinstokkene i Rilly-La-Montage og Ludes.
Først i 1959 høstede Herbert-familien sin første årgang til produktion af egen champagne. I 1982 overtog Didier Herbert (3. generation) gården og den videre drift. Han har lavet en kunstnerisk forvandling, hvor husets champagner er blevet kult for champagne-elskere og i dag findes på vinkortet hos mange Michelin restauranter.
Med udgangspunkt i kvaliteten af vinene udviklede og fordoblede han salget frem til 2023 hvor hans søn, Thomas er næste generationsled, og er trådt ind i foretagendet. Thomas driver gården sammen med sin partner Marie-Charlotte. Begge er sande entusiaster og allerede i gang med mange nye og spændende initiativer!
Huset drevet af kærlighed og lidenskab til champagne, med fremstillingsmetoder baseret på håndværksmæssige dyder og traditioner, og honorerer historie og metoder, der går helt tilbage til Dom Perignon-tiden.
30 marker, i 5 landsbyer (Grand cru og Premier cru) indgår nu i denne vingårds champagne herunder Premier Cru marker fra Rilly la Montagne, Ludes og Trois Wells, samt for de store årgange marker fra Mailly og Verzenay.
Ønsket om at bevare personligheden i disse champagner inspirerer hele holdet, der hver dag arbejder for at sikre bæredygtigheden af Didier Herbert champagne.