Champagne til hovedretten

Champagne til hovedretten er lige så naturligt i Champagne-regionen, som at servere rødvin til kød i det Nordiske køkken. Der er meget godt i vente, for det er ikke uden grund, at franskmændende nyder deres champagne til både and, oksemørbrad og ost!

Følgende champagne-anbefalinger har taget udgangspunkt i retter med kød som: 

  • Kalvemørbrad stegt m/ timian og rødbede, gratineret kartoffelgratin og rødvinssauce.
  • Oksemørbrad m/ foie gras og jordskokker, syltede løg, stegte eller bagte kartofler og trøffelsauce.
  • Tournedos af oksemørbrad, oksefilet m/ skalotteløg og trøffelsauce
  • Flat iron steak, Pommes m/ rødvinssauce / trøffel sauce
  • Dyremedaljon m/ svampe
  • Tapas og canapé med stegt / marineret kød 

Det Klassiske valg

Champagne Grand Cru – Brut

Champagne Brice, Bouzy Grand Cru med druekombination: 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay, og 4 års lagring i kælder. 

Kr. 329  (Pris v/6 stk. Kr. 299)

Det Festlige valg

Champagne Blanc de Noirs – Brut 

Champagne de Venoge, Cordon Bleu, Blanc de Noirs med druekombination: 80% Pinot noir og 20% meunier, og 4-5 års lagring i kælder 

Kr. 449 (Pris v/6 stk. Kr 399)

Det FINE valg

Champagne Princes – Brut.

Champagne deVenoge Prices, en af husets topvine. Druekombination er fremstillet på ‘mørke druer’ af 80% Pinot noir og 20% Meunier, og over 3 års lagring i kælder.   

Kr. 729 (pris v/ 3 stk Kr 699)