Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder køb af varer og ydelser hos ChampagneUniverset.

Salg & levering (For Engros-salg, se særlige betingelser)

Når du køber varer eller ydelser hos ChampagneUniverset og på hjemmesiden ChampagneUniverset.dk indgår du aftale med:

C-Universet ApS

CVR nr. 40787682

info@champagneUniverset.dk

For at foretage køb på ChampagneUniverset.dk skal du være 18 år og du skal til enhver til opfylde reglerne, om køb og indtagelse af alkohol, i Danmark samt i det land du er bosiddende.

Vi kan ikke garantere, at vi kan levere de varer og ydelser du finder på vores hjemmeside indenfor en rimelig tid. Du får en ordrebekræftelse fra os på den mailadresse, som du har oplyst ved bestillingen. Ordren er først endeligt bekræftet når du modtager en faktura på mail. 

Vin en primeur og bestillinger med logo / navn 

Nogle af vore varer lagerfører vi ikke. Sådanne varer bestiller vi først hjem, når vi har modtaget din ordre. Vi har derfor ikke altid sikkerhed for levering, når vi sender vores ordrebekræftelse. Dette gælder i særdeleshed vin en primeur eller varer med special design / logo / navn, eller varer, du køber gennem os, men leveres af en af vores leverandører. Vi tager derfor forbehold for, at det kan være nødvendigt at annullere en ordrer, og du vil blive tilbagebetalt den opkrævet købesum, men har ellers ingen misligholdelsesbeføjelser.

Når du bestiller en primeur, skal du gøre det i en separat ordre, udelukkende med primeurvine. Ved bestilt primeur/forsalg, bortfalder fortrydelsesret, og ordre er bindende. Champagne købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og byttes ikke.

Når du bestiller varer med dit design / logo / navn (betegnet som specialbestilling), skal du sende dit logo til os inden den frist du er blevet oplyst, for at vi kan acceptere din bestilling. Du vil også blive bedt om forudbetaling, som skal være os in hænde i fuldt beløb incl. moms, inden den oplyste tidsfrist. Først når vi modtager din betaling, er din ordre gældende. Du er selv ansvarlig for at sende et logo / design i en kvalitet, som er egnet til print på det aftalte materiale, f.eks etikette. Champagne købt som specialbestilling tages ikke retur og byttes ikke. 

Køb af Personal Vintage (Hatt & Söner) er et køb og en aftale du indgår direkte med HATT et SÖNER International SAS, reg no RCS Châlons en Champagne 798 272 993, 10 avenue des Comtes, 51130 Bergéres les Vertus, France. C-Universet er ikke forpligtet eller ansvarlig for dit køb herfor. 

 

Abonnement (Champagnekasse)

Du tilbydes at tegne et abonnement på ChampagneUniverset.dk dvs at du registerer dig til, at modtage en kasse med 2 flasker champagne (75 cl) enten hver måned eller hver anden måned. Du skal vælge en af  champagne-abonnementerne (kasse) som fremgår på hjemmesiden, og tilmelde dig på hjemmesiden. Du betaler med det samme, og din betaling følger frekvensen af dit abonnement. Hvis du tilmelder dig inden den 26. i måneden, modtager du den første champagnekasse i starten af den efterfølgende måned. Feks: Du bestiller den 10. februar og modtager din første kasse i starten af marts. Har du tilmeldt dig i perioden 26.-3. dag i måneden, modtager du din første champagnekasse måneden efter. Feks: du bestiller den 30. oktober og modtager derved din første kasse i starten af december. 

Opsigelse af abonnement:

Ønsker du at opsige dit abonnement (og stoppe modtagelsen af din champagnekasse) skal du gøre dette inden den 15. i måneden (på hjemmesiden www.champagneuniverset.dk/pakker og klikke annullere) for at vi kan nå at annullere levering af din næste kasse. Du vil modtage besked om bekræftelsen. Der er ingen anden binding eller minimumsperiode.  

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms, eksklusiv HoReCa-kunder, som får tilbudt varer ekskl. moms. 

Betaling

Du kan benytte følgende betalingstyper:

Dankort, Visa/Dankort, Euro Master Card, Diners Club, American Express og Mobilepay nr. 100987.
Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Ved valget ‘afhentning’ forbeholder vi os retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå udsolgte varer og prisændringer.

Betaling kan også ske ved bankoverførsel til:

Nykredit Bank

Reg: 8117

Konto: 0940768

IBAN: DK7281170000940768

SWIFT/BIC: NYKBDKKK

Betalingstransaktionen forestås af en godkendt betalingsformidlingsleverandør.

Ved køb af vin en primeur, specialbestilling, og andre ikke-lagerførte varer (varer der ikke er på lager og som bestilles hos producenten / leverandøren specielt til dig) samt ved køb af events, skal købesummen betales forud, og derfor trækker vi den fulde købesum for disse varer og ydelser, umiddelbart efter, at vi har fremsendt ordrebekræftelsen.

Køber du til erhverv og ønsker en faktura direkte fra C-Universet Aps, bedes du kontakte os per telefon.

Levering / Afhentning

Når du har modtaget en ordrebekræftigelse, vil lagerførende produkter under normale omstændigheder blive afsendt mellem 1-3 hverdage. Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt (eller oplyst på websitet), skal evt. angivne leveringstider anses for vejledende og uden ansvar. 

Bekræftede varer (modtagelse af din faktura) kan også afhentes på vores adresse indenfor normal åbningstid som oplyses på vores hjemmeside (om os / åbningstider) eller efter aftale: Lille hvedehavegård, ‘Stalden’, Hvedehavevej 1A, 2970 Hørsholm, Danmark.

Her skal du fremvise din faktura. Dette er for at sikre at din ordre bliver udleveret korrekt. Varerne skal afhentes inden for 10 dage, ellers bliver vinen overført til kundelager, med dertil følgende omkostninger. 

Åbningstiderne er fredag kl 15-18 & lørdag kl 11-13. Der kan være lukket pga. events – chack åbningstider på champagneUniverset.dk/åbningstider.

Vælger du at få tilsendt varerne med fragtmand, vælger vi det firma, som vi vurderer er bedst for din ordre.

Vælger du levering med fragtmand, skal du betale 79 kr i forsendelsesomkostninger ved køb under 1000 kr. Dette er gældende for levering i hele Danmark, dog kun på fastland og bro-faste øer.

Vi sørger altid for sikker indpakning af varerne. 

Aflysning af events

Vi forbeholder os ret til at aflyse udbudte events, eksempelvis ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning fra vores side, vil du blive tilbudt mulighed for at flytte din tilmelding til en anden ikke-udsolgt event, eller få den opkrævede købesum tilbage. Vi kan ikke garantere, at aflyste events vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

Reklamation

Ved modtagelsen, bedes du checke om dine varer er korrekte og intakte.

Såfremt der måtte være anledning til reklamation, bedes dette gjort øjeblikkeligt på grund af champagnes forringelse efter åbning.

Force majeure

Vi er ikke ansvarlige, hvis forsinkelse eller manglende levering skyldes force majeure.

Fortrydelsesret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.

ChampagneUniverset giver dig alligevel 5 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtog champagnen. Du kan vælge at bytte varen hos ChampagneUniverset, eller få pengene tilbage, eksklusiv alle leveringsomkostninger. Du skal meddele os, at du gør brug af din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis varerne er os i hænde senest 5 dage efter din modtagelse.

Du bedes medsende kopi af faktura. Den returnerede Champagne skal være i samme stand som ved leveringen og i original emballage. Du bærer risikoen for varerne indtil vi har modtaget dem retur.

Du skal selv afholde de direkte udgifter, der er forbundet med tilbagelevering af varerne, og varerne skal returneres med same fragtfirma som vi benyttede til at levere din vare. Afhentede du varen på vores adresse, skal den ligeledes afleveres indenfor åbningstiderne, anført på hjemmesiden.

Champagne købt på abonnement (champagnekasse), en primeur/på forsalg eller købt som special-bestilling tages ikke retur og byttes ikke.

Køber du vintilbehør, glas eller lignende gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid er 14 dages fortrydelsesret, med undtagelse af specialfremstillede varer. Varen skal returneres inden for 14 dage. Du dækker selv alle udgifter til returneringen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering end den håndtering, som har været nødvendigt for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Billetter til events, vinsmagninger mm kan ikke returneres eller ombyttes.

Reklamation

Skulle du mod forventning modtage en defekt vare, beder vi dig hurtigst muligt kontakte os på info@champagneUniverset.dk så vi kan rette fejlen.

Vi vil bede dig returnere den defekte vare øjeblikkeligt, og inden 5 dage fra modtagelsen, så vi kan undersøge den og/eller returnere den til vores leverandør. Efter 5 dage bortfalder retten til reklamation.

Du bedes undlade at kassere defekte varer eller varer af dårlig kvalitet inkl. emballagen, indtil du har været i dialog med os. Vi dækker omkostningerne ved returneringen.

Engros-salg – særlige betingelser: 

For at kunne handle til engropriser, skal du lade dig registrere hos C-universet ApS som virksomhed, og godkendes. 
 
Rabatter / Avance: For at opnå vores engroslistes nævnte priser, skal mængden for den pågældende pris være opfyldt. 
 
Fragt: Der pålægges fragt på alle forsendelser, lydende på fragtmandens opkrævning. C-Universet ApS vælger fragtmand. 
Man er velkommen til at afhente bestilte varer fra vores lager indenfor normal åbningstid jf. hjemmesiden/åbningstider, eller efter aftale og i hht betalingsbetingelserne.  
 
Betaling: Netto kontant. 
 
Ordreafgivelse: Først ved fremsendelse af faktura, kan ordren betragtes som gyldig. 
 
Forsendelse: 2-3 dage, med mindre andet er aftalt. 
 

Forbehold

Vi tager forbehold for fejl i oplysninger på vores hjemmeside samt anden form for kommunikation. Herunder priser, produktfakta, producent etc. Endvidere tager vi forbehold for ændringer i priser, afgifter samt udsolgte varer.