CHAMPAGNESTALDEN

ChampagneStalden i Nordsjælland (Hørsholm) byder på en helt unik atmosfære. Her kan man afhente sine ordrer eller komme forbi i åbningstiderne og få en snak om champagnegaver, special-produceret champagne, samt se og høre om Corporate branding af champagne og meget, meget mere….  

NYHED: Frem til 20. juni er det muligt at booke Champagnestalden i 1 time, gratis, dog mod et minimumkøb på 6 flasker (fra kr 329 per flaske). Blot send en email på kontakt@champagneuniverset.dk med den ønskede dato og tid, og vi vender tilbage. Et Depositum på kr 500 er nødvendig for at bekræfte din booking. Dette er en unik mulighed – giv en waw-oplevelse for venner, familie eller kollegaer. I kan være max 6 personer under dette ‘tibud’. Ved flere personer kan man booke en champagne-event. Kontakt os for yderligere information. 

STØRRE ARRANGEMENTER I CHAMPAGNESTALDEN

Kom med indenfor til kundearrangement: Et eksempel på et privat kundearrangement i ChampagneStalden. Alle events er unikke, men her kan du blive inspireret til dit næste arrangement, som kan bookes ved at kontakte os på 4230 0595 eller per email.

Lidt Historie: ChampagneStalden er egentlig ChampagneUniversets lager, som vi har valgt at placere på en idyllisk gård i Nordsjælland. Vi har lejet den ene længe, som oprindeligt var gårdens stald til heste. Da vi flyttede ind, nænnede vi ikke at fjerne de smukke, gamle hestebokse, så nu er det champagne, der fylder rummene ud. 

Vi holder fast åbent hver fredag eftermiddag (se åbningstiderne her), hvor kunder kan hente forudbestilte varer fra webshoppen, eller komme forbi og købe eller få anbefalinger til den rette champagne. En god kunde fik en dag en idé, om vi kunne dække op til et lille eksklusivt privat-arrangement? Det blev en helt unik oplevelse for gæsterne. Konceptet er videreudviklet, og i dag kan vi byde velkommen til op til 24 personer, til champagnesmagning.