Ployez Jacquemart

Extra Quality - når kun det bedste er godt nok

Ployez-Jacquemart er et familieejet Champagnehus med stor lidenskab og know-how. Huset henvender sig til et kritisk, avanceret klientel, med høje forventninger, passion for prestige fulde vine og French art-de-vivre.

Tilstedeværelsen på de helt store gastronomiske restauranter både i Frankrig og 20 øvrige lande, vidner om det høje kvalitetsniveau, og den vedvarende søgen efter harmoni mellem mad og vin.

Ployez-Jacquemart er grundlagt i 1930 og drives i dag af  3. generation, Madame Laurence Ployez, som er husets wine-maker og garant for den høje kvalitet.

Husets champagne har gennem tiden vundet adskillige priser og anerkendelser, og betragtes af kendere, som champagne i absolut topklasse. Dette bekræftes også af Wine Spectator, i deres magazin  ‘top 100 wines of the year’ hvor en Ployez-Jacquemart champagne indtog placering nr. 65 bland alle typer wine!

Sortimentet er sammensat, så man kan finde en kvalitetschampagne til enhver lejlighed og budget. Huset topvine er dog værd at finde frem til de helt særlige begivenheder eller øjeblikke, herunder Vintage 1999, Vintage 2000 samt deres multi-year Vintage 90-års jubilæumschampagne ‘GRANITE’, der inkluderer hele 13 årgangschampagner; den ældste fra 1976.

Champagnehuset tilbyder også et skønt Maison “La Villa Champagne Ployez-Jacquemart”. Laurence er selv vokset op i villaen. Hun startede med vinifikation i 1988 og blev ansvarlig for huset i 2006. Hun er en dygtig winemaker, der har øje for detaljen.