• Du modtager den skønne champagneKasse hver måned, hele året. Tilmeld dig inden den 25. og du kan nå at komme med på næste champagneudsendelse. Champagnekassen bliver afsendt i den 1. uge af måneden. Du betaler fra tilmeldelsesdagen, og hver måned herefter.
  Du modtager en champagneKasse hver 2. måned, i månederne: Februar, april, juni, august, oktober, december. Tilmeld dig inden den 25. og du kan nå at komme med på næste champagneudsendelse. Champagnekassen bliver afsendt i den 1. uge af ovenstående måneder. Du betaler kun hver 2. måned.
  Her kan du prøve en enkelt udgave af ChampagneUniverset's ChampagneKasse for piger! Prøvekassen fornyes IKKE, så vil du fortsætte skal du aktivt tilmelde dig abonnementet og vælge den ChampagneKasse, som passer bedst til dig. ChampagneKassen består altid af 2 flasker champagne og information. Glæd dig til at nyde din ChampagneKasse, eller gi' den som gave – til en ægte champagnefan! Ps. Et løbende champagneabonnement er ikke bindende.
  PREMIUM ChampagneKasse som gave (eller prøvekasse). Champagnekassen fornyes IKKE, men er et engangskøb. ChampagneKassen består af 2 flasker PREMIUM champagne, et tema og informationskort. GaveKassen er indbåndet med et stilfuldt gavebånd og et kort.
  Du modtager en champagneKasse med PREMIUM champagne hver måned, sendt lige til døren. Tilmeld dig inden den 25. og du kan nå at komme med på næste champagneudsendelse. Champagnekassen bliver afsendt i den 1. uge af måneden. Du betaler fra tilmeldelsesdagen, og hver måned herefter.
  Du modtager en champagneKasse med PREMIUM champagne hver 2. måned, sendt lige til døren, i månederne: Februar, april, juni, august, oktober, december. Tilmeld dig inden den 25. og du kan nå at komme med på næste champagneudsendelse. Champagnekassen bliver afsendt i den 1. uge af ovenstående måneder. Du betaler kun hver 2. måned.
  2 flasker champagne
  2 flasker champagne

  * Priser er inkl. moms

  Applying discount code. Please wait…
 • Betalingskort information

 • Adresse

 • Din bestilling

 • Subtotal:
  VAT/Tax:
  Total: