Champagne-oplevelsen

Champagne er i sin natur en oplevelse.

Oplevelsen kan dog være meget forskellig fra personen, som vælger hvilken champagne der skal skænkes i glasset, og personen som får den serveret.

For ’værten’ starter oplevelsen ved udvælgelsen og købet af den helt rette champagne. Afhængig af passion og tid, kan denne oplevelse variere meget. Beslutningen falder på den champagne, som er tiltalende i udseende, i sin historie, druesammensætning, beskrivelse og rådgivning, og endelig tilpasset budgettet. 

For ’gæsten’ starter oplevelsen først ved det første møde med champagnen-flasken, enten ankommet i en champagne-køler, kun afsløret af sin smukke lange hals og karakteristiske prop og muselet (ståltrådskurv), eller som perlende bobler i glasset.

Gør værten mere ud af oplevelsen, deles lidt information om valget, huset og druerne, men der er jo meget at huske, specielt hvis champagnen kommer fra samlingen i vinkælderen, som er indkøbt for noget tid siden….

Men, hvor er det dog hyggeligt og næsten romantisk, at få den lille fortælling og forklaring imens man nyder de små, travle bobler. Derfor gør ChampagneUniverset opgaven lettere for vores vært, og oplevelsen endnu bedre for gæsterne, når vi elegant anbringer en lille kuvert med en historie om Huset, og information om champagnen, som har taget rejsen fra vinkælderen i Champagne, til champagneglasset i Danmark!

ChampagneUniverset har besluttet at gøre denne lille forskel hver gang; så med dit køb af champagne hos ChampagneUniverset følger altid den lille kuvert med information og histore. Vi håber at I vil lade informationen følge med flasken helt til bords – og dermed gøre jeres champagneoplevelse til noget endnu større!