Champagne til Forretten

Rå fisk kan tåle en meget tør champagne (Nature, extra brut og brut) hvorimod en tilberedt forret som stegt fisk med tilbehør og hummer-bisque fint komplimenterer en vintage (årgangs-) champagne. Er dit valg en rå fisk, kan du også bruge anbefalingerne i Sushi-sektionen. 

Følgende champagne anbefales ud fra disse madkategorier: 

  • Hummerbisque m/ stegte kammuslinger, Hummerbisque m/ store rejer og jomfruhummerhaler, Hummerbisque m/ hummersalat, Krabbe-bisque m/ græskarcreme m.fl.  
  • Ristede kammuslinger serveret m/ rodfrugter, glaseret rødbede, sprøde jordskokkechips, krydderurter. 
  • Koldrøget laks med grønkål, æbler, urtecreme og knas
  • Cremet fiskesuppe med letsaltet nytårstorsk, aioli og sprød crouton.
  • Jordskokkesuppe med syltede jordskokker 

Det Klassiske valg

Champagne – Brut

Didier Herberts Grand Reserve, Premier Cru med druekombination: 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier og minimum 2 års lagring i kælder. 

Kr 319 (Pris v/6 stk. Kr 289)

 

Det spændende valg

Champagne – Rosé Brut

Didier Herberts Rosé Premier Cru med druekombination: 50% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier samt tilført 12% Coteaux Champenois (rødvin). Minimum 2 års lagring i kælder. 

Kr 349 (Pris v/6 stk. Kr 329)

Det Festlige valg

Champagne – Rose Vintage (årgang 2013) – Brut

Champagne Brice, Rose Bouzy årgangs-champagne med druekombination: 85% Chardonnay, 15% Pinot Noir (rød), og minimum 2 års lagring i kælder.

Kr.  479 (Pris v/6 stk. Kr. 429)

Det FINE valg

Champagne Millesime (årgang 2013) – Brut.

Didier Herbert, Platinium Millesime (årgang) 2013 med druekombinationen: 65% Chardonnay, 35% Pinot Noir og 5 års lagring i kælder.

Kr. 379 (Pris v/3 stk. Kr. 349)