Champagne til havets skatte

Champagne er en fantastisk ledsager til nogle af havets ypperste skatte. Det rette valg af champagne gør den samlede oplevelse helt fantastisk.

Nedenfor anbefales champagne til følgende madkategori:

  • Østers
  • Kaviar
  • Stenbiderogn, fiskerogn, som lakserogn, löjrom serveret med blinis, citron, rødløg og creme fresh.    

Det Klassiske og lækre valg

Champagne – Blanc de Blancs, Extra Brut

Champagne Brice, Grand Cru, fra landsbyen Bouzy, produceret udelukkende på druen Chardonnay og viser en overraskende god struktur. Har haft 4 års lagring i kælder. 

Kr. 359 (Pris v/6 stk. Kr. 329)

Det Festlige valg

Champagne – Blanc de Blancs Vintage (årgang) 2008, Extra Brut 

Ployes-Jacquemart, laver kun ‘extra quality’ champagne af 1st press, fra marker af Grand Cru og Premier Cru marker. Denne champagne er produceret udelukkende på Chardonnay og lagret i kælder i 6 år. 

Kr 549 (Pris v/ 6 stk. Kr 499)

Det FINE valg

Champagne Cuvee Liesse D Harbonville (årgang 1999) – Extra Brut

Ployes-Jacquemart tager os på en rejse tilbage i tiden med denne Cuvee Liesse D Harbonville, Årgang 1999, med druekombination: 70% Chardonnay, 15% Pinot Noir, 15% Meunier og mere end 10 års lagringstid i kælder. Begrænset antal og drikkemoden.

Kr. 999 per stk.