CHAMPAGNE master class

Thierry Forget, Forget Chemin den 26. oktober

Champagne Master Class med Thierry Forget, fra ‘Champagne Forget-Chemin’, uddannet Ønolog ved universitetet i Reims, Champagne. 

Forget-Chemin laver udelukkende bæredygtig champagne, helt uden brug af kemikalier, og kun fra egne marker. Når der er nok, sælger de druer til de helt store champagnehuse. Du skal møde Thierry Forget, 4. generation og husets winemaker. Han er ikke hvem-som-helst; udover at være født til jobbet og have champagne i årerne, er han netop valgt som President for ‘Club Trésors’, der omfavner 28 vingårde og deres individuelle årgangschampagner ‘Special Club’. Ved denne Master Class kommer du til at høre om champagne fra én af de dygtigste personer i Champagne!

Master Class afholdes hos ChampagneUniverset. Adresse: Hvedehavevej 1A, 2970 Hørsholm (ChampagneStalden). Vi dækker op så der er klar til smagning og let spise i vores hyggelige rammer.

Master class inkluderer smagning og gennemgang af champagnevin ved 4 champagner af type:  Bæredygtig-, Premier Cru- og Vintage champagne. Der serveres vand, brød og efterfølgende Charcuteri

Varighed 1.5 time + 30 min til let spise og spørgsmål.

Dato: Torsdag den 26. oktober kl 19.00 – 21.00

Booking ved køb af billet her

champagne-Husets sortimentet