EKSKLUSIV CHAMPAGNEREJSE 2024

Oplev det bedste af Champagneregionen, den 4. - 8. juni 2024

Det var en rejse til vindistriktet Champagne, der gav inspiration til at starte ChampagneUniverset. Nu giver vi 16 personer muligheden for at opleve Champagnen-regionen med os!  Kom med på en eksklusiv rejse, og lad os vise dig alt det bedste, og dét som vi finder mest fantastisk i Champagne! I samarbejde med vores ‘lokale’ rejseagent Champagne Travel, kan du opleve 4 dage og 4 nætter fyldt med oplevelser og indtryk for livet. 

Rejsen indeholder 4 nætter, og du skal opleve at bo 1 nat i REIMS på et privat chateau, som ellers kun er tilgængeligt for champagnehusets egne relationer. Dernæst, 1 nat på 4-stjernet boutique hotel i EPERNAY (i gå-afstand fra Champagne Avenue!) og 2 nætter på Chateau i vinområdet CÔTE DES BLANCS, hos den verdensberømte champagneproducent SELOSSE.   

Dette skal du opleve:

De 2 byer REIMS og EPERNAY er et must. I REIMS møder du et stykke af kulturarven og får mulighed for at opleve byen i datiden og nutiden. EPERNAY er hjertet af champagne, hvor du skal slentre ned ad den berømte gade ‘Avenue de Champagne’ og kan besøge de helt store champagnehuse, og drikke champagne i deres lounge- og gårdhaver.

Vi tager dig rundt blandt vinmarkerne i regionens mest populære områder, bla. Côte des Blancs og Côte des Bar, og på ruten gør vi stop og spiser frokost på bla. Hotel Royal Champagne’s terrasse, som byder på én af de bedste udsigter over champagneregionen. Vi skal også spise på nogle af de små gastronomiske restauranter, som man ikke vidste fandtes. 

Du skal opleve de små (vigtige) landsbyer, som bla Hauteville, hvor Dom Perignon boede og ligger begravet, og vi viser dig de smukke udsigtssteder, som datidens munke brugte til livets små pauser.    

Store huse og small growers:

Vi skal vise dig en af de mest imponerende champagne-kældre, som er optaget i UNESCOs naturarv, og du skal besøge de mindre familieejede vingårde, som tager imod os med åbne arme, og viser deres vinmarker og private vinkældre, langt under jordens overflade. Du oplever hele forløbet fra mark, druer, fermentering, lagring i kældre, til den færdige flaske champagne,  og du bliver tilbudt et smagsudvalg af champagne ved hvert et besøg.

Morgenmad og frokost er inkluderet, samt 3 fantastiske middage (heraf 2 på Chateau). Du får 1 aften i EPERNAY på egen hånd og efter eget valg.

Du inviteres med til Masterclass i Club Tresors’ butik og lokaler, hvor du kan møde champagne fra samtlige producenter af Special Club. Du skal smage et udvalg af champagne som eksempler på varianterne indenfor champagnevin. Du bliver klogere på dine egne præferencer af champagne gennem en blind-smagning afholdt hos champagnehuset Hatt et Söner, senere på rejsen. 

VIL DU VIDE mere?

Kontakt os på email: info@champagneuniverset.dk eller kontakt Kira på telefon: 2460 8081
Max 16 gæster (8 værelser) - kan bookes så længe der er ledige pladser.