samkøb & firmaordning

Opnå 20% rabat og fri fragt ved køb til én fælles adresse

Er I nogle stykker, som skal bestille champagne til jul og Nytår, kan I gå sammen, og få leveret til én fællesadresse og opnå 20% rabat! 

Arbejdspladsen, netværket, klubben, vennerne eller vejen, tilbydes nu at foretage samkøb. I sparer 20% på champagne-udvalget nederst her på siden.  

Det er nemt at opnå rabatten. Der er ingen, som skal holde styr på penge eller bestillingssedler – det hele foregår i shoppen. Tilbuddene er så længe lager haves. 

I skal bestille mindst 12 flasker (til sammen) for at opnå rabatten, enten i flere små ordrer eller som 1 samlet ordre. 

Sådan gør I: 

1. Tilmeld jer ordningen nedenfor – det er gratis og uforpligtende! 

2. I modtager en FÆLLESKODE, som I frit kan distribuere mellem jer. Hvis du bestiller individuelt, skal du oplyse dine egne oplysninger. FÆLLESKODEN styrer automatisk jeres fælles leveringsadresse.  

3. For adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland leveres bestillingerne den 28. december eller efter aftale inden Nytår. Jylland og Fyn skal være opmærksom på længere leveringstider i december. 

I kan også vælge at afhente jeres individuelle ordrer på ChampagneUniversets lager på: Hvedehavevej 1A, 2970 Hørsholm, frem til 30. december – se åbningstider.

Alle i ‘gruppen’ bestiller individuelt i webshoppen, husk at benytte FÆLLESKODEN, som samler jeres køb, og udløser rabatten. Koden er gældende til 29. december 2021. 

champagne med 20% rabat v/ Samkøb:

Champagne som aperitif: