Champagne til Sushi

Sushi-elskere vil vide, at Sushi ikke bare er Sushi. Der er varianter af det rå og marinerede, til stegte sticks med teriyaki sauce mv. 

Til følgende champagne-anbefalinger kan man spise alt Sushi.  Brut og Extra Brut egner sig allerbedst til det rå og salte, og champagne med druen Pinot Noir (gerne vintage eller Rosé) til den mere tilberedte og stegte fisk.

Det Klassiske valg

Champagne – Brut

Ployez-Jacquemart, Extra Quality, med druekombination: 60% Pinot Noir og Meunier, 40% Chardonnay, og 4 års lagring i kælder. 

Kr. 319  (Pris v/6 stk. Kr. 299)

Det FESTLIGE valg

Champagne Rose – Extra Brut.

Ployez-Jacquemart, Extra Quality, med druekombination: 37% Pinot Noir, 13% Meunier, 50% Chardonnay og 4 års lagring i kælder.

Kr. 369 (Pris v/6 stk. Kr. 329)

Det Festlige valg

Champagne – Rose Vintage (årgang 2013) – Brut

Champagne Brice, Rose Bouzy årgangs-champagne med druekombination: 85% Chardonnay, 15% Pinot Noir (rød), og minimum 2 års lagring i kælder.

Kr.  479 (Pris v/6 stk. Kr. 429)