Winemakers champagne-Dinner
27. oktober, kl 18.00

Du inviteres med til Winemakers champagne-dinner med det anerkendte champagnehus Forget-Chemin, i de skønne rammer for Kurhotel Skodsborg, på Brasserie CARL. Både champagne og middag tager udgangspunkt i bæredygtighed, sundhed og er en oplevelse for alle sanser. 

Forget-Chemin laver udelukkende bæredygtig champagne, helt uden brug af kemikalier, og kun fra egne marker. Når der er nok, sælger de druer til de helt store champagnehuse. Du skal møde Thierry Forget, 4. generation og husets winemaker. Han er ikke hvem-som-helst; udover at være født til jobbet og have champagne i årerne, er han netop blevet valgt som President for ‘Club Trésors’, der omfavner 28 vingårde og deres individuelle årgangschampagner ‘Special Club’. Denne aften kommer du altså i selskab med én af de dygtigste personer i Champagne!

Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger læge Carl Ottosen for over 100 år siden. 

Du skal smage 5 udvalgte champagner (heriblandt Special Club), og høre hele historien og ambitionen om hver enkel. Champagnen er udvalgt af Thierry, og parret med 4 smukke retter fra Brasserie Carl. Se hele menuen, når du booker plads.

Pris per person: kr 1750,-
Max 24 pladser

OM Champagne FORGET-CHEMIN

Champagnehuset Forget-Chemin er beliggende i hjertet af Premier Cru landsbyen, Ludes i Reims de Montagne, og er i dag drevet af Thierry Forget, som er familiens 4. generation. Han er uddannet Ønolog på Universitetet i Reims i 1988. Thierry er en anerkendt innovatør, og han benyttes i mange sammenhænge indenfor champagne, på grund af sin store kompetence. Han var en First-mover, med henblik på at lave vin i pagt med naturen og tager gerne skridtet videre hvis bæredygtigheden kan implementeres hele vejen. Thierry er med sin videnskabelige tilgang, et fremtrædende medlem af Viticulture Raisonnée, og La Haute Valeur Environnementale hvor vin fremstilles ud fra visionen, at vi skal fremstille vin efter metoder, der ikke hæmmer mulighederne i fremtiden.

OM brasserie carl

Uanset hvilken ret der serveres, så er basis altid sæsonens bedste, og i videst muligt omfang lokale, råvarer, tilberedt til perfektion – altid med en lille twist, der er unikt for Carl.

Brasserie Carl hylder både de sunde principper og nydelsen. De har en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvilket betyder, at maden ikke bare skal være god for kroppen men også en ren forkælelse for sjælen, for øjet og for livsglæden.