Winemakers champagne-Dinner
12. oktober, kl 18.15

 

Kom med Hatt On Tour – en ‘one of a kind’ Winemakers Dinner med det eksklusive champagnehus Hatt & Söner, i samarbejde med restaurant The Pescatarian.  

‘Hatt On Tour – Copenhagen’ er en helt unik aften og smagsrejse, hvor The Pescatarian forkæler gæsterne med udsøgte retter, parret med 5 udvalgte og meget eksklusive Hatt & Söner champagner, heriblandt husets top champagner Omnes og Grand-Pére. 4 af de udvalgte 5 champagner er årgangschampagne.
Derudover overraskes I med endnu en smagsoplevelse, der giver et enestående indblik i ‘champagne making’.
Denne Winemakers dinner er den ideelle aften for vennerne eller som ‘dinner for two’ – du kan trygt invitere gode kunder eller kollegaerne med.  Gæster placeres ved eget bord (per bestilling), med mindre andet ønskes.  
 
Billetpris per person: kr. 1900,-
(Begrænset antal pladser)

OM HATT & SÖNER

Historien om Hatt & Söner begynder i 1980’erne, da en svensk forretningsmand forelskede sig i champagnerne fra den unge vinmager François Vallois – en tredje generations vinmager. Deres fælles kærlighed til champagne blev hurtigt til et dybt venskab. Men da tiden kom, hvor François begyndte at tænke på pension, fortalte hans to døtre ham, at de ikke længere var interesserede i at fortsætte familiens arv. Ked af denne nyhed, fortalte François sin kære ven om det forestående salg af vingården, og i det øjeblik tændte en gnist og idé – måske kunne de lave en forandring? Efter grundige diskussioner, forhandlinger og mange nætter med at drømme om en magnum eller to, blev det nye champagnehus, HATT et SÖNER født, med et radikalt nyt koncept: Personal Vintage.

OM The Pescatarian

Pescatarian er kendetegnet ved madoplevelser af høj kvalitet. Menuen skifter efter årstiderne. Der serveres kun fisk og skaldyr, som er fanget tæt på land, og da de danske farvande byder på et så rigt udbud af lækre skaldyr, vil der være noget for enhver smag.

Gæsterne kan se frem til en fremragende madoplevelse med fokus på bæredygtighed, økologiske produkter og service i verdens- klasse. Køkkenchef og medejer Jesper Steffen, har tidligere stået bag madoplevelser på Studio, Kokkedal slot og Almanak. The Pescatarian er den anden restaurant af Johan Burich–Holck (ejer restaurant Marv & Ben). Ud over de høje gastronomiske standarder, lægger han vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.